Elk hotel of restaurant verdient een eigen identiteit en vanuit die gedachte en visie gaat Hotelinside te werk. We onderscheiden, geven karakter en creëren een blijvende herinnering bij uw gasten. Wij leveren waar u naar op zoek bent: producten die naar eigen wens samengesteld worden. Van de stoffering van meubelen en de uitvoering van bedcovers, de prints op de gordijnen en de details in de sierkussens. Op deze manier wordt een unieke stijl en sfeer gecreëerd die uw gasten blijven herinneren. 

Hotelinside adviseert bij het restylen van uw hotel of restaurant en faciliteren stylisten en interieurarchitecten bij het realiseren van interieurwensen. Daarom is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in een interieur dat u voor ogen heeft. We bespreken de ideeën en sparren vervolgens over de mogelijkheden. Zo ontdekken we samen de voorkeuren in stijl, kleur en materialen en werken we naar een passend interieur. 

Laat u zich inspireren

Onze showroom is in Beneden-Leeuwen gevestigd. Dit is ook de plek waar wij u graag ons uitgebreide aanbod en keuzemogelijkheden laten zien. Laat u inspireren door de diverse stoffen en materialen om uw eigen interieur ideeën tot leven te laten komen. Heeft u al een stijl voor ogen? Dan komen wij graag bij u op locatie om, met een selectie stoffen en materialen, u te verrassen. 

Ervaar de restyling door een sample room in te richten

U besluit uw hotelkamers van een nieuw interieur te voorzien, maar ervaart graag het effect van de restyling. Door op locatie een sample room in te richten, kunt u het nieuwe interieur beleven. Zo weet u precies hoe de hotelkamers eruit komen te zien. Dat is niet alleen heel leuk, maar bied ook de mogelijkheid om kleine aanpassingen door te voeren.

Service op locatie

Hotelinside doet er alles aan producten volgens het voorstel en bijbehorende offerte te leveren. Het kan gebeuren dat een product niet naar wens is, we komen dan graag bij u op locatie langs om de onvolkomenheden vast te stellen en zorgen ervoor dat uw wens alsnog vervuld wordt. 

Stel uw vraag aan Joëlle

Vul een naam in
Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!